Contacte

93 818 03 62 max@fusionapenedes.com

Horari oficina

Dilluns a Dijous 9 a 13h y de 16 a 19h Divendres 9 a 15h

Localització

C/ Tossa de Mar, 6 08720 Vilafranca del Penedès

Excel·lent oportunitat a Sant Miquel d Olèrdola! S´ofereix un ampli solar de 177m² amb totes les possibilitats per construir la casa adossada dels teus somnis. Amb una distribució de planta baixa, primera planta i sota coberta, tindràs espai més que suficient per crear una llar acollidora i funcional.



El terreny també compta amb l opció de construir un garatge en planta soterrani, brindant-te la comoditat de tenir un espai segur per estacionar els vehicles i emmagatzemar les teves pertinences.



Amb 7 metres de façana, tindràs una presència destacada al carrer, cosa que permetrà que la teva llar ressalti entre els altres. A més, amb una generosa profunditat de 25 metres, tindràs espai més que suficient per dissenyar un jardí, una terrassa o qualsevol altra àrea a l aire lliure que vulguis.



Sant Miquel d Olèrdola és un lloc encantador, ideal per a aquells que busquen un ambient tranquil i serè per establir-s hi. La seva ubicació estratègica us permetrà gaudir de belles vistes, mentre et trobes a pocs minuts de serveis, comerços i connexions de transport.



No perdis aquesta oportunitat de construir la casa adossada perfecta en aquest solar excepcional. Contacta ara per obtenir més informació i començar a fer realitat els teus somnis de tenir una llar pròpia.

Característiques principals

Superficie: 177 m² Dormitoris: 0 Aseos: 0 Banys: 0

localització

Video

Tour virtual

Demani informació

Demani informació sense compromís, pot posar-se en contacte amb nosaltres, estarem encantats d'atendre'l i li contestarem el més aviat.

El vostre nom (requerit)

El seu email (obligatori)

La seva Telèfon (requerit)

Indiqui'ns el que desitja

 he llegit i accepto el Avís legal i Política de privacitat