Contacte

93 818 03 62 max@fusionapenedes.com

Horari oficina

Dilluns a Dijous 9 a 13h y de 16 a 19h Divendres 9 a 15h

Localització

C/ Tossa de Mar, 6 08720 Vilafranca del Penedès

La Granada, a 3 km de Vilafranca del Penedès. Es ven una espaiosa casa de 270m² que ofereix un equilibri perfecte entre comoditat i encant rural.

A la planta baixa, us espera un garatge generós de 90m² amb dos accessos, proporcionant un ampli espai per estacionar els vostres vehicles. A més, podràs gaudir d´un magnífic pati de 350m², complet amb un pou d´aigua i un annex perfecte per emmagatzemar eines i utensilis.

Pujant a la primera planta, descobriràs un pis de 90m² reformat amb un acollidor menjador, cuina americana i rebost, un bany amb plat de dutxa i dos dormitoris dobles per al teu confort i privadesa.

La segona planta et rep amb un altre pis de 90m², oferint dos dormitoris dobles addicionals, un bany complet, un menjador i una cuina amb xemeneia, creant un ambient càlid i acollidor per gaudir en família i amics.

Finalment, la planta sota coberta ha estat dissenyada com un espai de bugaderia i compta amb una encantadora terrassa de 25m².

Ideal per a dues famílies o com a inversió.

La ubicació a La Granada us ofereix un entorn tranquil i encantador, perfecte per a aquells que busquen escapar de l enrenou de la ciutat i submergir-vos en la pau i la bellesa de la zona.

No deixeu escapar aquesta oportunitat d adquirir aquesta casa excepcional a La Granada! Contacta ns ara per obtenir més informació i concertar una visita!

Característiques principals

Superficie: 270 m² Dormitoris: 4 Aseos: 0 Banys: 2

localització

Video

Tour virtual

Demani informació

Demani informació sense compromís, pot posar-se en contacte amb nosaltres, estarem encantats d'atendre'l i li contestarem el més aviat.

El vostre nom (requerit)

El seu email (obligatori)

La seva Telèfon (requerit)

Indiqui'ns el que desitja

 he llegit i accepto el Avís legal i Política de privacitat