Contacte

93 818 03 62 max@fusionapenedes.com

Horari oficina

Dilluns a Dijous 9 a 13h y de 16 a 19h Divendres 9 a 15h

Localització

C/ Tossa de Mar, 6 08720 Vilafranca del Penedès

CASTELLET I LA GORNAL. A 10 Minuts de Vilafranca del Penedès. Solar en la urbanització La Creu i Els Angels (Castellet i La Gornal) a 10 minuts de Vilafranca.

Parcel.la de 713m² amb una casa pre-fabricada de 2 dormitoris, menjador amb cuina americana, bany, estufa de llenya, llum i aigua corrent, plaques solars, internet, pou mort, jardi, en plena natura.

La casa no disposa de cèdula d habitabilitat per tant no es pot hipotecar i s ha de fer la comrpa al comptat, això no vol dir que en un futur es pugi tramitar la cèdula, disposa de llum i aigua del poble, també te el rebut de les escombraries i el rebut de Bens Immobles.

Fusiona Penedès, és una empresa familiar que neix de la fusió de dues empreses consolidades amb més de 30 anys d’experiència en el sector Immobiliari a la comarca del Alt Penedès, ubicada a la seva capital Vilafranca del Penedès, Finques Anoia Penedès i Jadcom, uneixen els seus esforços per donar als seus clients una administració integral, seriosa i transparent, podent cobrir les seves necessitats amb rapidesa per al millor funcionament de la seva comunitat, desenvolupant una activitat responsable i compromesa.

En el nostre despatx trobarà el suport humà i professional que necessita, respectant la màxima confidencialitat en tota classe d assumptes. Li oferirem l assessorament que necessita, a través d un equip especialitzat, trobant la solució més eficaç al seu problema.

Característiques principals

Superficie: 60 m² Dormitoris: 2 Aseos: 0 Banys: 2

localització

Video

Tour virtual

Demani informació

Demani informació sense compromís, pot posar-se en contacte amb nosaltres, estarem encantats d'atendre'l i li contestarem el més aviat.

El vostre nom (requerit)

El seu email (obligatori)

La seva Telèfon (requerit)

Indiqui'ns el que desitja

 he llegit i accepto el Avís legal i Política de privacitat